Du är inte ensam

Det finns hjälp

Insamlingsstiftelsen Trust jobbar enbart med att dela ut ekonomiskt stöd till behövande sökande. Söker du hjälp, ge inte upp utan vi ber dig då kontakta någon av de stödorganisationer eller behandlingskliniker som finns, ex:

Rise

Riksförening mot mot incest och andra sexuella övergrepp. Har bla stödgrupper, cafékvällar, stödmail och stödtelefon.

Föreningen Storasyster

Ideell förening som erbjuder mejljjour, chattjour, chattsystrar, medföljning, samtalsmottagning med traumabehandling av legitimerad psykolog, samtalsgrupper, juridisk rådgivning och sexologisk rådgivning.

nxtME

Ideell förening som ger hjälp och stöd i form av bla desiréegrupp, samtalskvällar,  enskilda samtal, skypegrupper, stödperson.

Unizon

samlar mer än 140 kvinnojourer, tjejjourer och andra stödverksamheter som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld 

ATSUB

Föreningen Anhöriga till sexuellt utnyttjade barn. 

WONSA

Ideell förening, World of No Sexual Abuse, som genom behandling, forskning, och kunskapsspridning arbetar för att göra specialiserad vård för psykologiska skador efter sexuella övergrepp tillgänglig över hela landet.  

ASTA

Mottagning som vänder sig till personer som varit utsatta för sexuellt våld eller våld i partnerrelation.  

Medusa

En patientförening för personer som har utsatts för sexuella övergrepp


Roks - om du lever i en situation där brott pågår

Riksorganisation för kvinnojourer och tjejjourer i sverige. Erbjuder skyddade platser för kvinnor, tjejer och barn som är rädda för en farlig man, samt chat, mail och telefonstöd.

Manscentrum

En fristående mottagning med inriktning på att bistå män i kris.